SluitenX

Personal trainer Schalkhaar

Ga aan de slag met een personal trainer

Meerdere mensen uit Schalkhaar gingen je al voor… Zij waren op zoek naar een goede personal trainer en zijn toen bij Personal Impulse in Deventer terecht gekomen. Ons motto is: Get the impulse, make an impact. Ons team van gemotiveerde coaches gaat samen met jou aan de slag. Ben je serieus op zoek naar een goede personal coach? Maak dan kennis met ons.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Een goede personal coach helpt je op weg in Schalkhaar

Je wilt goed in je vel zitten in Schalkaar, maar zelf lukt het maar niet? Stop dan met tobben en maak kennis met onze trainers. Zij werken net wat anders dan andere trainers. Tegenwoordig schieten de personal trainers als paddenstoelen uit de grond, ook in Schalkhaar. Zij helpen je op weg met training en soms ook voeding, maar ze missen een essentieel punt: coaching. Goede coaching is namelijk ontzettend belangrijk als je je mindset wilt veranderen. Onbewust pleeg je vaak roofbouw op je lichaam. Veel stress, weinig slaap en onregelmatig eten kan ervoor zorgen dat je je erg moe en futloos voelt. Tijd om dit aan te pakken en weer lekker in je vel te komen! Schakel ons in en wij zorgen voor een mentale en fysieke transformatie bij jou. Je resultaten en doelen kun je alleen behalen met goede begeleiding. Onze coach kan je daarbij helpen. Weg met die vastgeroeste slechte gewoontes die je in Schalkhaar hebt aangeleerd.

Hoe wij jou motiveren

Onze coach helpt jou met:

  • Je uit je comfortzone te halen
  • Je zelfvertrouwen te geven
  • Je persoonlijke doelen te behalen
  • Je te motiveren
  • Je manier van leven in Schalkhaar te veranderen
  • Oude gewoontes overboord te gooien
  • Je eetpatroon aan te passen aan de hand van een persoonlijk schema

Ga samen met onze coaches aan de slag!

Ook in groepsverband trainen

Zie je het niet zitten om alleen aan de slag te gaan met personal training in Schalkhaar? Dan kan dat ook in groepsverband. Met vrienden of familie uit Schalkhaar kun je meedoen aan small group training. In een groep van maximaal zes personen word je door ons 45 minuten lang gecoacht. De groep is klein, zodat je persoonlijk contact hebt met de coach. In een groep trainen heeft veel voordelen. De kosten voor een personal trainer zijn lager, het is gezelliger en je kunt elkaar motiveren. Schakel nu nog onze experts in!

Personal trainer Schalkhaar

Geef je nu op

Echte doorzetters uit Schalkhaar: die zoeken wij! Wil je graag personal training volgen en snap je dat dat wel wat veranderingen mee zal brengen? Meld je dan nu aan via het contactformulier op de website. Tijdens een proefles laten wij jou ook weten wat de kosten voor een personal trainer worden. Wij staan voor je klaar om jou weer fit te laten voelen. Waar wacht je nog op?

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen