fbpx

PERSONAL TRAINER SCHALKHAAR

GA AAN DE SLAG MET EEN PERSONAL TRAINER

Meerdere mensen uit Schalkhaar gingen je al voor… Zij waren op zoek naar een goede personal trainer en zijn toen bij Personal Impulse in Deventer terecht gekomen. Ons motto is: Get the impulse, make an impact. Ons team van gemotiveerde coaches gaat samen met jou aan de slag. Ben je serieus op zoek naar een goede personal coach? Maak dan kennis met ons.

To bottom

Een goede personal coach helpt je op weg in Schalkhaar

Je wilt goed in je vel zitten in Schalkaar, maar zelf lukt het maar niet? Stop dan met tobben en maak kennis met onze trainers. Zij werken net wat anders dan andere trainers. Tegenwoordig schieten de personal trainers als paddenstoelen uit de grond, ook in Schalkhaar. Zij helpen je op weg met training en soms ook voeding, maar ze missen een essentieel punt: coaching. Goede coaching is namelijk ontzettend belangrijk als je je mindset wilt veranderen. Onbewust pleeg je vaak roofbouw op je lichaam. Veel stress, weinig slaap en onregelmatig eten kan ervoor zorgen dat je je erg moe en futloos voelt. Tijd om dit aan te pakken en weer lekker in je vel te komen! Schakel ons in en wij zorgen voor een mentale en fysieke transformatie bij jou. Je resultaten en doelen kun je alleen behalen met goede begeleiding. Onze coach kan je daarbij helpen. Weg met die vastgeroeste slechte gewoontes die je in Schalkhaar hebt aangeleerd.

Personal Impulse

Ook in duo trainen

Zie je het niet zitten om alleen aan de slag te gaan met personal training in Schalkhaar? Dan kan je in duo trainen! Met vrienden of familie uit Schalkhaar kun je je inschrijven als duo . In een groep van maximaal twee personen word je door ons 30 minuten lang gecoacht. De groep is klein, zodat je persoonlijk contact hebt met de coach. In een duo trainen heeft veel voordelen. De kosten voor een personal trainer zijn lager, het is gezelliger en je kunt elkaar motiveren. Schakel nu nog onze experts in!

First image

Hoe wij jou motiveren

Wat biedt duo training?

 • Je uit je comfortzone te halen
 • Je zelfvertrouwen te geven
 • Je persoonlijke doelen te behalen
 • Je te motiveren
 • Je manier van leven in Schalkhaar te veranderen
 • Oude gewoontes overboord te gooien
 • Je eetpatroon aan te passen aan de hand van een persoonlijk schema
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.
Marijn Schurink

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to