SluitenX

Personal trainer Wesepe

Personal Impulse voor het realiseren van jouw doelen!

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Wesepe? Personal Impulse in Deventer kan dan wat voor jou betekenen. Onze coaches zijn ervaringsdeskundigen als het gaat om fysieke en mentale transformatie. Wil je weer in vorm komen of jouw gestelde doelen bereiken? Dan ben je bij de personal training van Personal Impulse aan het juiste adres. Wat jouw wensen ook zijn, wij coachen jou. Ben je klaar voor een nieuwe stap in je leven? Kies dan voor de personal training van Personal Impulse en lees eens de ervaringen van mensen die je al zijn voorgegaan.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wij doorbreken jouw leefpatroon

Een groot gezin, een drukke baan en vrienden om mee af te spreken in Wesepe. Dat kan ervoor zorgen dat je onregelmatig eet en weinig slaapt. Je pleegt roofbouw op je lichaam. Je voelt je moe en futloos. Tijd om hier iets aan te doen. Onze personal coach van Personal Impulse zet zich in om jou te trainen en te helpen. Naast het fysieke gedeelte is er ook een mentaal gedeelte waaraan gewerkt moet worden. Op het gebied van coaching zijn wij expert en helpen we jou verder. Wij weten als geen ander waar de knelpunten zitten. Je kunt ons beter personal coach noemen dan personal trainer! Slechte, oude gewoontes uit Wesepe laten we voor wat ze zijn en we beginnen aan een nieuwe stap in jouw leven. Ga jij ook aan de slag met onze personal coach?

Schakel nu jouw personal trainer in!

Wil je graag aan de slag gaan en ben je een doorzetter? Schakel dan onze personal trainer in. Wij werken graag met de meest gemotiveerde mensen uit Wesepe. Trainen kan 1 op 1, maar ook in groepsverband. Trommel je vrienden uit Wesepe op en ga samen aan de slag met Small Group Training. Onze personal coach zal jullie trainen. De groep bestaat uit maximaal zes mensen, dus er is genoeg aandacht voor iedereen voor personal fitness. Het is gezellig, je stimuleert elkaar en de kosten voor de personal trainer kun je gewoon delen met je vrienden uit Wesepe!

Neem contact op!

Woon jij dus in Wesepe en denk jij dat personal training wat voor jou is? Neem dan contact op met Personal Impulse via het contactformulier op de website. Je kunt een gratis proefles aanvragen. Wij laten tijdens deze sessie ook weten wat de kosten voor een personal trainer zijn. Ben je klaar om een grote verandering aan te gaan? Stap in de auto en binnen een kwartier ben je vanaf Wesepe bij onze studio en kunnen we gelijk beginnen!

Personal trainer Wesepe

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen