PERSONAL TRAINER WESEPE

PERSONAL IMPULSE VOOR HET REALISEREN VAN JOUW DOELEN!

Ben je op zoek naar een personal trainer in de buurt van Wesepe? Personal Impulse in Deventer kan dan wat voor jou betekenen. Onze coaches zijn ervaringsdeskundigen als het gaat om fysieke en mentale transformatie. Wil je weer in vorm komen of jouw gestelde doelen bereiken? Dan ben je bij de personal training van Personal Impulse aan het juiste adres. Wat jouw wensen ook zijn, wij coachen jou. Ben je klaar voor een nieuwe stap in je leven? Kies dan voor de personal training van Personal Impulse en lees eens de ervaringen van mensen die je al zijn voorgegaan.

To bottom

Wij doorbreken jouw leefpatroon

Een groot gezin, een drukke baan en vrienden om mee af te spreken in Wesepe. Dat kan ervoor zorgen dat je onregelmatig eet en weinig slaapt. Je pleegt roofbouw op je lichaam. Je voelt je moe en futloos. Tijd om hier iets aan te doen. Onze personal coach van Personal Impulse zet zich in om jou te trainen en te helpen. Naast het fysieke gedeelte is er ook een mentaal gedeelte waaraan gewerkt moet worden. Op het gebied van coaching zijn wij expert en helpen we jou verder. Wij weten als geen ander waar de knelpunten zitten. Je kunt ons beter personal coach noemen dan personal trainer! Slechte, oude gewoontes uit Wesepe laten we voor wat ze zijn en we beginnen aan een nieuwe stap in jouw leven. Ga jij ook aan de slag met onze personal coach?

Personal Impulse

Schakel nu jouw personal trainer in!

Wil je graag aan de slag gaan en ben je een doorzetter? Schakel dan onze personal trainer in. Wij werken graag met de meest gemotiveerde mensen uit Wesepe. Trainen kan 1 op 1, maar ook in groepsverband. Trommel je vrienden uit Wesepe op en ga samen aan de slag met Small Group Training. Onze personal coach zal jullie trainen. De groep bestaat uit maximaal zes mensen, dus er is genoeg aandacht voor iedereen voor personal fitness. Het is gezellig, je stimuleert elkaar en de kosten voor de personal trainer kun je gewoon delen met je vrienden uit Wesepe!

First image

PERSONAL IMPULSE

Neem contact op!

 • Grote motivatie vanwege groepsverband
 • Afwisseling door diverse doelstellingen
 • Blijvend resultaat door intensieve aanpak
 • Voordeliger dan individuele training
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel, met z’n tweeën of met een klein groepje van maximaal 6 personen.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris a libero sagittis, tristique
augue vel, mattis nibh. Donec hendrerit lacus in diam convallis, sed fringilla lectus
ullamcorper. Duis blandit, nisl sit amet pretium molestie, isl justo interdum dui, ac
pulvinar tellus neque at sapien. In hac habitasse platea dictumst. Aliquam dapibus lacus
placerat, eleifend nisi dapibus, egestas felis.
Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Stephan Gougon
Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en bewegen; vooral fitness. Ik ben trots dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken en ook andere mensen kan helpen door ze te trainen, coachen en motiveren! Het gaat verder dan alleen sporten, bewegen en lichamelijke fitheid. Het gaat ook om de juiste mindset om je doelen te behalen!

Meld je aan voor een

VRIJBLIJVEND CONSULT

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

*Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
Margreet Steer - Teammanager
Go to
Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
Go to
Ik heb een goed gevoel over mijzelf omdat ik elke week minimaal 2x sport op de juiste manier
Daniëla Horstman - Communicatie Adviseur Vastgoed EFY Group BV
Go to