fbpx

PERSONAL TRAINER WIJHE

MOTIVEREN EN STIMULEREN: DAAR DRAAIT HET OM

Het team van personal trainers van Personal Impulse geeft jou de impuls om een geweldige indruk achter te laten. Get the impulse, make an impact: dat is de slogan van onze personal training. Uit de wijde omgeving van Deventer komen mensen bij ons trainen, zo ook uit Wijhe. Ben je klaar om een transformatie te ondergaan?

To bottom

De beste personal trainer voor jou

Het drukke leven in Wijhe slokt je vaak op. Hard werken, druk gezinsleven en een vol sociaal leven. Door veel te zitten, onregelmatig te eten en veel stress te ervaren krijgt je lichaam onbewust klappen te verduren. Je kan je er moe en futloos door voelen. Een personal coach helpt je weer in vorm te komen. Ben je serieus op zoek naar een personal coach in Wijhe? Jouw coach zit in Deventer. Bij ons lopen uitsluitend de beste ervaringsdeskundigen rond die jou kunnen helpen bij een fysieke en mentale transformatie. Zij weten precies hoe het is om in jouw schoenen te staan. Onze trainers gaan samen met jou aan de slag je doelen te bereiken.

Personal Impulse

Train met een duo partner uit Wijhe

Wil je liever in duo trainen? Ook dat kan bij ons. Trommel je vriend(in) of kennis uit Wijhe op om in een duo aan de slag te gaan onder begeleiding van een coach. Onze trainingen bestaan uit maximaal twee mensen en de training duurt 30 minuten. Zo is er ruime aandacht van onze trainer. Nog een voordeel: de kosten voor een personal trainer zijn lager!

First image

PERSONAL IMPULSE

Coaching is het belangrijkste woord

 • Geven je handvatten om alles uit het leven te halen
 • Geven je het duwtje in de juiste richting
 • Halen je uit je comfort zone in Wijhe
 • Veranderen je mindset
 • Zorgen ervoor dat jij levensveranderende keuzes maakt
 • Helpen je met je eetpatroon
Second image

Jouw personal trainer zit in Deventer

Stap in Wijhe in de auto en binnen 25 minuten ben je bij onze studio in Deventer. Wij werken alleen op afspraak. Dat betekent dat je niet vrij bij ons kunt sporten, alleen onder begeleiding van een coach. Onze 1 op 1 trainingen duren 30 minuten en zijn zeer effectief. Je bent niet veel tijd kwijt, maar je zult resultaat zien. Heb je na de training nog een afspraak in Wijhe? Je kunt gebruik maken van onze douche.

First image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to