SluitenX

Personal trainer Wijhe

Motiveren en stimuleren: daar draait het om

Het team van personal trainers van Personal Impulse geeft jou de impuls om een geweldige indruk achter te laten. Get the impulse, make an impact: dat is de slogan van onze personal training. Uit de wijde omgeving van Deventer komen mensen bij ons trainen, zo ook uit Wijhe. Ben je klaar om een transformatie te ondergaan?

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

De beste personal trainer voor jou

Het drukke leven in Wijhe slokt je vaak op. Hard werken, druk gezinsleven en een vol sociaal leven. Door veel te zitten, onregelmatig te eten en veel stress te ervaren krijgt je lichaam onbewust klappen te verduren. Je kan je er moe en futloos door voelen. Een personal coach helpt je weer in vorm te komen. Ben je serieus op zoek naar een personal coach in Wijhe? Jouw coach zit in Deventer. Bij ons lopen uitsluitend de beste ervaringsdeskundigen rond die jou kunnen helpen bij een fysieke en mentale transformatie. Zij weten precies hoe het is om in jouw schoenen te staan. Onze trainers gaan samen met jou aan de slag je doelen te bereiken.

Coaching is het belangrijkste woord

Je komt hem tegenwoordig overal tegen: de personal trainer. Ook in Wijhe schieten ze als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe vind je de coach die jou het beste kan helpen? De meeste trainers zijn meer een ‘cheerleader’. Ze weten veel over voeding en trainingen, maar ze missen het belangrijkste aspect: coaching. Onze trainers zijn daar expert in en:

  • Geven je handvatten om alles uit het leven te halen
  • Geven je het duwtje in de juiste richting
  • Halen je uit je comfort zone in Wijhe
  • Veranderen je mindset
  • Zorgen ervoor dat jij levensveranderende keuzes maakt
  • Helpen je met je eetpatroon

Wij zijn dus meer een personal coach dan een personal trainer. Door middel van fysieke trainingen en fitness veranderen we je mindset.

Train met een groep uit Wijhe

Wil je liever in groepsverband trainen? Ook dat kan bij ons door middel van small group training. Trommel je vrienden of kennissen uit Wijhe op om met een groep aan de slag te gaan onder begeleiding van een coach. Onze groepen bestaan uit maximaal zes mensen en de training duurt 45 minuten. Zo is er ruime aandacht van onze trainer. Nog een voordeel: de kosten voor een personal trainer zijn lager!

Personal trainer Wijhe

Jouw personal trainer zit in Deventer

Stap in Wijhe in de auto en binnen 25 minuten ben je bij onze studio in Deventer. Wij werken alleen op afspraak. Dat betekent dat je niet vrij bij ons kunt sporten, alleen onder begeleiding van een coach. Onze 1 op 1 trainingen duren 30 minuten en zijn zeer effectief. Je bent niet veel tijd kwijt, maar je zult resultaat zien. Heb je na de training nog een afspraak in Wijhe? Je kunt gebruik maken van onze douche.

Kom bij ons langs

Twijfel niet langer en kom bij ons langs voor personal training. Wij staan voor je klaar als je zeer gemotiveerd bent om aan de slag te gaan. Onze mensen zijn de expert als het gaat om fysieke en mentale transformatie. Neem vanuit Wijhe contact met ons op via het onderstaande contactformulier en maak gebruik van onze gratis en vrijblijvende proefsessie. Tijdens deze sessie hoor je ook wat de kosten voor een personal trainer voor jou zijn. Coachen we jou binnenkort?

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen