fbpx

PERSONAL TRAINER WILP

GET THE IMPULSE, MAKE AN IMPACT!

Dit is waar het team van personal trainers van Personal Impulse in Deventer voor staat. Je krijgt van ons een impuls om indruk te maken! Wij trainen mensen uit de hele omgeving van Deventer. Woon je in Wilp en ben je op zoek naar een personal trainer die in de omgeving zit en jou kan stimuleren je doelen te bereiken? Onze mensen staan voor je klaar.

To bottom

Jouw personal coach zit om de hoek van Wilp

Wil je graag weer fit worden en je conditie verbeteren, maar lukt het alleen niet? Dan kan onze personal trainer jou zeker helpen. Jouw personal coach zit in Deventer. Wij hebben meerdere personal trainers tot onze beschikking. Ze zijn allemaal zeer ervaren in fysieke en mentale transformatie. Door het harde werken, het drukke gezinsleven, weinig slaap, onregelmatig eten en je volle agenda heb je soms niet door dat je lichaam klappen te verwerken heeft. Je kan hierdoor niet lekker in je vel zitten of je zit laag in je energie. Onze coaches helpen jou aan de hand van personal training en een aangepast voedingsschema om weer in vorm te komen. Zij weten precies wat jij nodig hebt om je doelen in Wilp te bereiken. Zij staan voor je klaar om je te motiveren en stimuleren.

Personal Impulse

Wij geven ook duo trainingen

Wil je liever trainen in een duo? Train bijvoorbeeld met je vriend(in), familielid of partner uit Wilp. Met z'n 2e gaan jullie in Deventer aan de slag. Het is gezellig, je wordt gemotiveerd door een personal trainer en het scheelt in de kosten voor een personal trainer. Personal trainer Wilp Jouw fitness coach zit in Deventer De beste coaches zitten niet ver van Wilp. In slechts 12 minuten ben je vanuit Wilp bij ons in Deventer. Je kunt alleen op afspraak bij ons terecht, vrij fitnessen kan niet. De trainingen zijn altijd onder begeleiding van coach. Wij gaan samen met jou voor het beste resultaat!

First image

PERSONAL IMPULSE

Een coach maakt het verschil bij personal training

 • Handvatten om meer uit het leven te halen
 • Een stap uit je comfort zone
 • Zelfvertrouwen om keuzes te maken
 • Een fysieke en mentale transformatie
 • Een persoonlijk voedingsschema op
Second image

Jouw fitness coach zit in Deventer

De beste coaches zitten niet ver van Wilp. In slechts 12 minuten ben je vanuit Wilp bij ons in Deventer. Je kunt alleen op afspraak bij ons terecht, vrij fitnessen kan niet. De trainingen zijn altijd onder begeleiding van coach. Wij gaan samen met jou voor het beste resultaat!

First image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.
Marijn Schurink

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to