SluitenX

Personal trainer Wilp

Get the impulse, make an impact!

Dit is waar het team van personal trainers van Personal Impulse in Deventer voor staat. Je krijgt van ons een impuls om indruk te maken! Wij trainen mensen uit de hele omgeving van Deventer. Woon je in Wilp en ben je op zoek naar een personal trainer die in de omgeving zit en jou kan stimuleren je doelen te bereiken? Onze mensen staan voor je klaar.

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom in actie en neem contact op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Jouw personal coach zit om de hoek van Wilp

Wil je graag weer fit worden en je conditie verbeteren, maar lukt het alleen niet? Dan kan onze personal trainer jou zeker helpen. Jouw personal coach zit in Deventer. Wij hebben meerdere personal trainers tot onze beschikking. Ze zijn allemaal zeer ervaren in fysieke en mentale transformatie. Door het harde werken, het drukke gezinsleven, weinig slaap, onregelmatig eten en je volle agenda heb je soms niet door dat je lichaam klappen te verwerken heeft. Je kan hierdoor niet lekker in je vel zitten of je zit laag in je energie. Onze coaches helpen jou aan de hand van personal training en een aangepast voedingsschema om weer in vorm te komen. Zij weten precies wat jij nodig hebt om je doelen in Wilp te bereiken. Zij staan voor je klaar om je te motiveren en stimuleren.

Een coach maakt het verschil bij personal training

De laatste tijd is de keuze uit personal trainers enorm. Er is ontzettend veel aanbod in Wilp en omgeving, maar hoe maak je dan de juiste keuze? En welke trainer past het beste bij jou? Helaas zijn de meeste trainers zogenaamde ‘cheerleaders’. Ze weten veel over training en voeding, maar missen net dat belangrijke aspect: coaching. Goede coaching zorgt ervoor dat je de juiste mindset krijgt. Alleen dan kun je je resultaten en doelen behalen. Onze aanpak geeft jou:

  • Handvatten om meer uit het leven te halen
  • Een stap uit je comfort zone
  • Zelfvertrouwen om keuzes te maken
  • Een fysieke en mentale transformatie
  • Een persoonlijk voedingsschema op

Wij focussen ons op coaching. Daarom kun je ons het beste personal coach noemen. Wij veranderen je fysiek en mentaal door je nieuwe inzichten te geven. Weg uit dat vastgeroeste patroon in Wilp en ga ervoor, kies voor personal training.

Wij geven ook small group training

Wil je liever trainen met meerdere mensen? Train bijvoorbeeld met je vrienden, familie of partner uit Wilp. Met een groep van maximaal zes mensen gaan wij in Deventer aan de slag. Het is gezellig, je wordt gemotiveerd door een personal trainer en het scheelt in de kosten voor een personal trainer.

Personal trainer Wilp

Jouw fitness coach zit in Deventer

De beste coaches zitten niet ver van Wilp. In slechts 12 minuten ben je vanuit Wilp bij ons in Deventer. Je kunt alleen op afspraak bij ons terecht, vrij fitnessen kan niet. De trainingen zijn altijd onder begeleiding van coach. Wij gaan samen met jou voor het beste resultaat!

Wij staan voor je klaar

Wij werken alleen met mensen die echt gemotiveerd zijn: echte action takers! Ben jij er zo één en wil je echt je doelen bereiken? Vul dan het contactformulier op de website in. Je kunt gebruik maken van een vrijblijvende proefsessie. Tijdens deze sessie kijken wij wat de kosten personal trainer voor jou zullen zijn. Je zult binnen korte tijd weer gemotiveerd door Wilp lopen.

De investering waard?

Dit is wat cliënten over mij zeggen