fbpx

PERSONAL TRAINING DEVENTER

LAAT JE MOTIVEREN!

Wil jij graag afvallen, sterker en fitter worden met behulp van Personal Training in Deventer? Ik zet mij 100% in om samen met jou resultaten te boeken. Meer weten over Personal Training in Deventer? Plan nu een vrijblijvende proefles!

To bottom

PERSONAL TRAINING DEVENTER: EIGEN TEMPO

Iedereen is anders. Daarom verwacht iedereen ook iets anders van Personal Training in Deventer. Hier houd ik altijd rekening mee. Of je nou meer spiermassa wil kweken of graag wil afvallen, ik help je graag verder met trainingen die compleet op maat zijn. De trainingen worden samengesteld aan de hand van een videoanalyse, intake en een assessment. Op basis van deze data en jouw behoeften stellen we samen een trainingsschema op. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw fitnessniveau.

PERSOONLIJKE SFEER

PERSONAL TRAINING DEVENTER:

Ik ben Mark Stroebel en sinds 2009 actief in de fitnessbranche. Tijdens deze zes jaar heb ik honderden cliënten begeleid met behulp van Personal Training in Deventer. Mijn werk is mijn passie! Het is ontzettend motiverend om samen met een cliënt gestelde doelen te behalen. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage lever aan de gezondheid van mijn cliënten. Iemand gezonder en gelukkiger zien worden dankzij Personal Training geeft mij een enorme kick!

First image

PERSONAL IMPULSE

PERSONAL TRAINING DEVENTER

 • TRAINING IS MAATWERK
 • GRATIS PROEFLES
 • GEVARIEERD EN FUNCTIONEEL
 • GERICHT OP RESULTATEN
 • UITGEBREIDE INTAKE
 • UITGEBREIDE ERVARING
Second image

PERSONAL TRAINING DEVENTER

EIGEN TEMPO

Iedereen is anders. Daarom verwacht iedereen ook iets anders van Personal Training in Deventer. Hier houd ik altijd rekening mee. Of je nou meer spiermassa wil kweken of graag wil afvallen, ik help je graag verder met trainingen die compleet op maat zijn. De trainingen worden samengesteld aan de hand van een videoanalyse, intake en een assessment. Op basis van deze data en jouw behoeften stellen we samen een trainingsschema op. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw fitnessniveau.

First image

PERSONAL TRAINING DEVENTER

DETAILS

Als het om het streven naar een betere gezondheid gaat dan maken details vaak het allergrootste verschil. Daarom zijn coaching en voedingsadvies altijd een onderdeel van mijn begeleiding. Om op lange termijn resultaten te kunnen behalen is het belangrijk om het roer om te gooien en patronen te doorbreken. Samen gaan we aan de slag om de juiste mindset te creëren. Om structureel gezonder en fitter te worden heb je een goede inzet en motivatie nodig. Zelf zal ik mij in ieder geval volledig inzetten om jouw doelstellingen te behalen!

Wil je graag ervaren wat Personal Impulse voor jou kan betekenen? Plan nu een proefsessie!

First image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Als je aan onze leden vraagt wat zij van de trainers vinden hoor je veelvuldig terug dat door de professionaliteit, de oprechte interesse in mensen en de humor, er een ongedwongen en vertrouwde sfeer hangt waardoor iedereen zichzelf kan zijn. Personal Training is heel persoonlijk, juist daarom is het belangrijk dat er een goede klik en vertrouwen is tussen jou en de trainers.
Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Carmen Hammingh
Mensen ondersteunen en begeleiden in alle vormen van beweging is waar mijn passie ligt. Naast personal trainer ben ik ook fysiotherapeut, waarbij deze twee elementen elkaar kunnen versterken, zowel preventief als tijdens revalidatie. De kunst is om ieder mens in de kracht van beweging in te zetten. Ook als je denkt een blessure te hebben, liggen er altijd kansen om alsnog te bewegen.

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to