Joost Tervelde

Weinig bewegen, veel werk, veel zitten op kantoor en onderweg, betekend eigenlijk dat je niet fit bent. Omdat ik mij ervan bewust werd dat ik mijn algehele fitheid weer terug wilde hebben heb ik gekozen voor personal training bij Personal Impulse in Deventer. Ook wat gewichtsverlies en meer energie hebben behoorden tot mijn drijfveren om te starten met Personal Training. 

Ik merk dat ik sinds ik ben begonnen meer conditie heb opgebouwd, evenals meer kracht. Ook ben ik wat kilo’s kwijt en ben ik in een betere shape. 

Houding en kracht in je spieren geven je een mentale boost. Ik had niet verwacht dat dit zo’n positief effect kan hebben. Als je lekker in je vel zit heb je het gevoel dat je de wereld aan kan. Doordat je fysiek goed bent straal je dit ook mentaal uit.
Door de afwisseling en veelzijdigheid is het nooit saai. Elke keer wordt je gepushed om het maximale er uit te halen. Niet alleen met kracht maar ook met lenigheid en conditie.

De trainers zijn toffe gasten die bij binnenkomst gelijk zien hoe je mentaal ervoor staat die dag. Door professionele kennis en humor is het elke keer weer top. De zaal is goed uitgezet voor het doel. Hard werken en genieten is ook het motto van de andere leden bij Personal Impulse. Je komt ze weinig tegen, en dat is ook wel fijn als je voor jezelf komt en niet voor een groep.

Absolute aanrader! Want je investeert in jezelf. Echter, als je zakelijk topsport wil bedrijven moet je dat ook met je lichaam doen.