Linsey V

Ik was in korte tijd aangekomen in kilo’s en vetpercentage doordat ik een beroep ging doen waarbij ik vooral stil zat. Had een slechte conditie en werd al moe van een aantal trappen lopen.
Mijn moeder sport al enkele jaren bij personal Impulse en heeft goede resultaten geboekt. Hierdoor werd ik enthousiast.

Ik ben sterker geworden en heb een veel betere conditie gekregen sinds ik hier train. Waar ik eerst na een kwartier sporten op was hou ik het halve uur nu vol. Ik kan nu ook meer gewicht tillen.
Ik ben trots op mezelf als ik een training of oefening heb volbracht. Om mentaal nog sterker te worden wil ik vaker sporten. Ik hoef mijn vriend niet meer te vragen om potten en flessen open te draaien die te strak zijn dicht gedraaid ;). Ook zoek ik zelf meer uitdaging op ipv de gemakkelijke weg, zoals zelf de zware boodschappen tillen etc.

De trainingen zijn pittig, maar het wordt steeds leuker omdat ik nu steeds meer kan.
De trainers zijn leuk! Ze hebben veel humor en weten me altijd wel te motiveren. Ze laten mij tot het uiterste gaan. Ze pakken het persoonlijk aan en de passie straalt er van af.
De ruimte, mogelijkheden en sfeer zijn leuk, goed en fijn! Ik voel dat ik er kan zijn wie ik ben en dat ik me ook kan laten gaan. Laten we eerlijk wezen; dat gepuf en gekreun van mij klinkt nergens naar.

Ja,ik wil Personal Impulse aanraden! De sfeer is goed en de trainers zijn enorm met me begaan en willen alles wat erin zit er ook uit halen. Alles voor een succesvol resultaat is er!

Ga zo door!