Marijke Hofenk

Mijn hele leven ben ik altijd vrij slank geweest, maar na mijn 35ste merkte ik toch dat ik meer vet op mijn buik en bovenbenen kreeg. Omdat ik daar graag van af wilde, en weer een fit en strak lichaam wilde hebben had ik besloten dat de beste manier om dit te bereiken is door een Personal Trainer in te huren. De keuze voor Personal Impulse in Deventer was niet heel moeilijk, aangezien ik Mark al kende en ik goede verhalen hoorde over de resultaten die mensen  daar behaalden. Vooral de combinatie van training, voeding en coaching sprak mij aan. Aangezien ik periodes goed bezig ben en dan weer terugval in slechte gewoonten, heb ik die stok achter de deur wel nodig.

Ik ben nu meer afgetraind en mijn doorzettingsvermogen is flink toegenomen doordat ik gepusht wordt om zwaarder te trainen dan ik zelf zou doen. Dit in combinatie met de regelmaat zorgt dat ik ook weer lekker in mijn vel zit en veel energieker ben. Al met al ben ik zeer tevreden met het resultaat en ben ik blij dat ik op deze manier mijn lijf in shape kan houden.

Wat ik vooral fijn vind zijn de gevarieerde en intensieve trainingen van 30 minuten, waarbij mijn hele lijf effectief en efficiënt getraind wordt!  De Personal Trainers zijn zeer professioneel en het zijn stuk voor stuk aardige mannen.

De trainingsruimte ziet er top uit en is altijd netjes en schoon. Je hebt geen last van andere deelnemers en de sfeer die er hangt is altijd fijn en energiek.

Ik wil Personal Impulse aanraden aan iedereen die gemotiveerd is om er echt voor te gaan, vooral door de persoonlijke aandacht en de uitstekende vakkennis!