Maurice Jumelet

Voordat ik begon bij Personal Impulse had ik diverse dingen geprobeerd. Na 1 proefles Personal Training bij mijn sportschool wist ik dat personal training echt iets voor mij was. Ik ben na deze training direct gaan rondkijken naar een professionele aanpak op dit gebied.

De voornaamste reden dat ik ben begonnen met personal training is dat ik opzoek was naar wat afwisseling tijdens de workout om gezonder, sterker en fitter te worden. Ook had ik al 3 jaar last van mijn rug in het dagelijks leven.

Bij de sportschool waar ik sportte zag ik Mark training geven. Dit zag er zo professioneel uit dat ik hem een keer heb aangesproken om een intake in te plannen. Mark is tegen die tijd al voor zichzelf begonnen. Dit was voor mij de ideale overstap van sportschool naar Personal Training.

Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen. Ik liep al een jaar of 3 met rugklachten, die af te leiden zijn aan mijn zittend (kantoor)werk.  Ik merkte na 3 maanden trainen bij Personal Impulse dat de rugklachten afnamen.

Fysiek ben ik veel sterker geworden. Door de grenzen te kunnen verleggen bij de trainingen kom je jezelf tegen dus ga je je lichaam beter kennen. Conditioneel is dat hetzelfde geval!

Wanneer er een periode is op zakelijk gebied dat alles tegen zit, heb je meer veerkracht en energie om door te gaan. Je ziet sneller de positieve dingen van het leven in. Een sterk fysiek is ook een sterke mind!

Ik voel me fitter en rustiger. Ik heb meer energie in het dagelijks leven. Als je je lichaam wat meer onder controle hebt merk je dat er ruimte komt om andere dingen te doen zoals in de avond een boek kunnen lezen. Op zakelijk gebied voel je je gewoon scherper, waardoor je beter functioneert wanneer het ertoe doet!

Voordeel dat ze heel divers zijn. Trainingen aangepast op elk niveau. Goede combinatie van hard trainen, gesprekken en humor. De 30 minuten trainingen hebben veel diepgang en is meer dan zat! Zeer resultaatgericht en efficiënt bezig zijn.

De trainers bij Personal Impulse zijn unieke gozers en sportieve types. Naast de sportieve kwaliteiten zijn het mannen die op persoonlijk vlak ook geïnteresseerd in je zijn. Daardoor creëer je een fijne band die je eigen niet weg kunt denken uit je ritme.

De ruimte is wel iets waar ik aan moest wennen. Je verwacht een zaal vol met apparaten. Echter wordt er bij Personal Impulse niet of nauwelijks gewerkt met apparatuur. Ik merk ook dat dat leuker en interessanter is dan met apparaten werken, naast dat het functionele ook veel meer effect heeft. Bij elke oefening spreken we zowat al mijn spieren in mijn lichaam aan. De oefeningen zijn dus 30x intensiever!

Ik zou Personal Impulse aanraden aan ondernemers die opzoek zijn om aan zichzelf te werken. Door te gaan sporten bij Personal Impulse kun je excelleren op zowel privé als zakelijk gebied.