Max Hertzdahl

Bij aanvang van Personal Impulse had ik voor ogen lichamelijk sterker worden!
Daarom koos ik voor Personal Impulse omdat hun je erbij helpen gezonder en fitter te worden! Dit allemaal met gegronde kennis en uitstraling. Een belangrijke combinatie om mij aan het werk te houden.

Als ik puur naar de dumbells kijk waarmee ik nu werk dan zie/lees ik dat ik veel malen sterker ben geworden en als reactie daarop heb ik meer spieren in mijn lichaam ontwikkeld.

Mentaal gezien geeft me dit ritme, rust en energie. Dankzij mijn drukke baan heb ik wel altijd de tijd om 3x per week actief te zijn bij Personal Impulse. Hierdoor voel ik me duidelijk fitter en ga ik ‘strakker’ het leven door!

Fijn als je 1 op 1 kan trainen en je het gevoel hebt dat er serieus omgegaan met je wordt. Ik hoef me hier nergens voor te schamen. Ik kan mijn eigen ding gewoon blijven doen. De trainers zijn fijne gasten. Ieder heeft zijn goede kanten! Al die combinaties van kwaliteiten zijn een must have in mijn mening.

Ik zou Personal Impulse zeker aanraden want de trainingsmethode is anders dan wat er nu al is. Zeer effectief en persoonlijk!