Zoran Uletilovic

We hebben al meer dan acht jaar en hele bekwame monteur in dienst, Chris Oosthof. Chris had zich ziek gemeld tijdens werkzaamheden op een bouwproject, met vermoeidheid/burn-out klachten. Na gesprekken met hem en met de Arboarts , bleek dat hij eigenlijk de hele dag vermoeid was. Chris kampt ook met overgewicht, vooral voor iemand van zijn leeftijd. 

Chris zag de gebruikelijke gang van zaken om weer terug in het arbeidsproces te komen niet zitten, en wilde eigenlijk een ander pad bewandelen. Na gesprekken bleek dat hij niet aan sport deed en eigenlijk als eerste na het werk de bank en tv opzocht. Conditioneel, fysiek en mentaal voelde hij zich erg zwak.

Besloten om op zoek te gaan naar een Personal Trainer, door goede verhalen kwamen wij bij Mark Stroebel van Personal Impulse terecht. Eerst zijn we in gesprek gegaan met Mark om te kijken wat er mogelijk zou zijn voor Chris. Chris stond eerst sceptisch tegenover dit soort dingen, maar is de uitdaging toch aangegaan. 

Onder begeleiding van Mark heeft hij drie maanden keihard getraind, met als resultaat dat hij weer opbloeide en al snel weer gedeeltelijk beschikbaar was voor werkzaamheden. Chris was weer inzetbaar en heeft twee maanden halve dagen gewerkt, daarna heeft hij genoten van drie weken vakantie en nu is hij weer fulltime aan de slag! 

Chris is weer helemaal opgebloeid, is veel afgevallen en is weer fit. Zijn conditie niveau is nu weer goed en hij heeft meer spiermassa gekregen, waardoor hij zijn werk veel beter vol kan houden. Chris is proactief en als hij nu op de zaak komt kijkt hij totaal anders uit zijn ogen dan een aantal maanden geleden.

Zeker een aanrader voor andere bedrijven die kampen met dezelfde uitval van medewerkers door soortgelijke klachten. Chris, maar ook ikzelf zijn blij dat we deze weg zijn ingeslagen, waardoor de tijd in de ziektewet met dergelijke klachten tot een minimum is gebleven. Goed werk Mark!