SluitenX

Personal Trainer Deventer: Wie ben ik?

Mijn naam is Mark Stroebel, Personal Trainer in Deventer. Ik ben zes jaar actief in de fitnessbranche en heb enkele honderden cliënten begeleid en ondersteund bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Dat werk doe ik met veel plezier. Mijn cliënten geven mij energie en voldoening omdat ik samen met hen een positieve impuls kan geven aan hun gezondheid. Iemand fitter, gezonder en gelukkiger zien worden dankzij een training op maat geeft mij een enorme kick!

Zoek jij naar een goede Personal Trainer in Deventer? Ik werk met een persoonlijke aanpak en ben altijd gericht op concrete resultaten.

  • Training op maat

    Bij Personal Impulse zijn alle trainingen altijd op jouw doelstellingen afgestemd.

  • Gratis consult

    Maak vrijblijvend kennis en kom in actie tijdens een proefsessie!

Personal Trainer Deventer: Personal Impulse


Kom nu in actie!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom dan nu in actie en neem contact met me op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Personal Training Deventer: Maakt het verschil*

De details maken vaak het verschil als het gaat om jouw gezondheid. Daarom zijn coaching en voedingsadvies een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding. Om te kunnen werken aan langetermijnresultaten is het vaak belangrijk om patronen te doorbreken en een andere mindset te creëren. Om dat verschil te kunnen maken heb je 100% inzet en motivatie nodig, zoals ik er altijd 100% voor ga om je te helpen bij het behalen van jouw doelstellingen! Neem nu contact op en maak dat verschil!

Wil je graag ervaren wat Personal Impulse voor jou kan betekenen? Plan nu een proefsessie!


Kom nu in actie!

Tijd voor een ingrijpende verandering? Kom dan nu in actie en neem contact met me op voor een vrijblijvend consult!

Je persoonlijke gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden.