fbpx

PERSONAL TRAINING DEVENTER

PERSONAL TRAINER DEVENTER: WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Personal Impulse, personal trainers in Deventer en sinds 2009 actief in de fitnessbranche. Wij hebben honderden cliënten begeleid en ondersteund bij het behalen van hun persoonlijke doelstellingen. Dat werk doen wij met veel plezier. Onze cliënten geven ons energie en voldoening omdat wij samen met hen een positieve impuls kunnen geven aan hun gezondheid. Iemand fitter, gezonder en gelukkiger zien worden dankzij een training op maat geeft ons een enorme kick!

Zoek jij naar een goede Personal Trainer in Deventer? Wij werken met een persoonlijke aanpak en zijn altijd gericht op concrete resultaten.

To bottom

PERSONAL TRAINER DEVENTER: IEDEREEN IS ANDERS

Iedereen die op zoek is naar een Personal trainer in Deventer heeft andere wensen. Juist daar ligt de kracht van Personal Impulse. Of je nou wil afvallen of op zoek bent naar een trainer die je helpt om spiermassa op te bouwen, ik help je graag verder! Een goede Personal Trainer levert altijd maatwerk. Aan de hand van een assessment, een videoanalyse en een intakegesprek geef ik je advies en stel ik vast in hoeverre persoonlijke training met mij voor jou meerwaarde kan opleveren. Hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw specifieke wensen en fitnessniveau, maar ook met jouw commitment om aan zo’n ingrijpend traject deel te nemen. Heb je eventuele beperkingen dan houden we hier rekening mee.

Personal Impulse

PERSONAL TRAINING DEVENTER: MAAKT HET VERSCHIL

De details maken vaak het verschil als het gaat om jouw gezondheid. Daarom zijn coaching en voedingsadvies een belangrijk onderdeel van onze begeleiding. Om te kunnen werken aan langetermijnresultaten is het vaak belangrijk om patronen te doorbreken en een andere mindset te creëren. Om dat verschil te kunnen maken heb je 100% inzet en motivatie nodig, zoals wij er altijd 100% voor gaan om je te helpen bij het behalen van jouw doelstellingen! Neem nu contact op en maak dat verschil!

Wil je graag ervaren wat Personal Impulse voor jou kan betekenen? Plan nu een proefsessie!

First image

PERSONAL IMPULSE

PERSONAL TRAINER DEVENTER: PERSONAL IMPULSE

 • TRAINING OP MAAT
 • GRATIS CONSULT
 • GEVARIEERD EN FUNCTIONEEL
 • GERICHT OP RESULTAAT
 • UITGEBREIDE INTAKE
 • UITGEBREIDE ERVARING
Second image

Jouw

7 ZEKERHEDEN

 • Efficiënte, intensieve en resultaatgerichte trainingen van 30 minuten.
 • Train in de comfort en rust van de luxe en schone privéstudio.
 • Train altijd onder begeleiding van een ervaren Personal Trainer.
 • Begeleiding en coaching in voeding en mindset voor het beste resultaat.
 • Train individueel of met z’n tweeën.
 • 7 dagen per week geopend en makkelijk te bereiken.
 • 30 dagen geld terug garantie. Wat de reden ook is.

IN ACTIE

KOM NU

image-video
ALS JE GOED IN JE VEL ZIT EN JE VOELT JE LEKKER, PRESTEER JE ZAKELIJK OOK BETER
Etienne Schaepkens - Directeur Techvisie BV

ONS TEAM

Mark Stroebel
Als ervaringsdeskundige weet ik hoeveel positieve invloed persoonlijke ontwikkeling heeft op je leven. Daarom is het maken van een impact jouw leven en indirect op de mensen om je heen waar ik voor sta. Het op de juiste manier laten samensmelten van het fysieke en mentale aspect is waar alle ingrediënten voor succes samenkomen.
Jordi Schoot
Elke dag weer zie ik hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben om alles uit het leven te halen. Ik vind het belangrijk dat mentale coaching evenals sport en bewegen wordt ingezet om samen doelen te behalen voor een optimale kwaliteit van leven. De visie van Personal Impulse op training, coaching en het echt helpen van mensen is op mijn lijf geschreven.
Stefano Addis
Als NASM (National Academy for Sports Medicine) gecertificeerd Personal Trainer vind ik het tof om doelgericht grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook in het mentale aspect ben ik altijd op zoek naar die winnende mindset. Iedereen is anders, en juist daarin vind ik uitdaging.
Jodiandra Steinkuhl
Als Personal Trainer ben ik gepassioneerd in het helpen van mensen om hun gezondheid en welzijn te verbeteren. Ik heb een sport en ondernemersachtergrond en wil mensen ondersteunen bij het realiseren van hun doelen. Ik ben vastbesloten om mensen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden en hun grenzen te verleggen.
Tim de Jong
Actief bezig zijn en mensen helpen is waar ik voor sta. Mijn ambitie is, om mensen te helpen plezier te krijgen in het bewegen door functioneel te trainen. Naast personal trainer ben ik afgestuurd als fysiotherapeut. Ik zie dit als een perfecte combinatie waarin ik optimaal gebruik kan maken van mijn kennis.
Shaquille Valies
Buiten Personal Trainer & Coach ben ik ook een afgestudeerd Toegepast Psycholoog. De opgedane kennis uit mijn opleiding pas ik ook toe tijdens mijn trainingen. Op een creatieve manier werken aan jouw persoonlijke doelstellingen met een positieve mindset is waar ik voor sta.
Stephan Gougon
Van jongs af aan ben ik al bezig met sport en bewegen; vooral fitness. Ik ben trots dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken en ook andere mensen kan helpen door ze te trainen, coachen en motiveren! Het gaat verder dan alleen sporten, bewegen en lichamelijke fitheid. Het gaat ook om de juiste mindset om je doelen te behalen!

Meld je aan voor een

GRATIS PROEFSESSIE

Is het tijd voor verandering? Kom dan nu in actie!
Laat in het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om een vrijblijvend consult en proefsessie in te plannen.

  *Je gegevens zijn veilig bij ons en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden.


  Als ik mensen vertel dat ik bij Personal Impulse train, begin ik altijd te stralen
  Margreet Steer - Teammanager
  Go to
  Als drukke ondernemer merk ik dat ik mentaal nu minder gespannen ben, wat ten goede komt in mijn bedrijf
  Valentijn Oude-Hengel - Eigenaar H. Oude Hengel BV Houtzagerij Houthandel
  Go to
  Na mijn start zijn mijn rugklachten drastisch afgenomen.
  Maurice Jumelet
  Go to